Ontdek hier bij welke immokantoren in je buurt een volledig pakket beschikbaar is vanaf € 5000.


John Huys vastgoedmakelaar

Gratis en
vrijblijvend

Schatting van jouw eigendom

De schatting van jouw eigendom is beslist hét cruciale moment in het verkoopproces: te hoog verkoopt niet en te laag kent geen 2e kans!

Bijkomende
Diensten

De meeste vastgoedkantoren staan in voor de aanvraag van alle wettelijke attesten en brengen alle formaliteiten inzake de verkoop voor u in orde.

Steeds up to date

Alle vastgoedmakelaars worden minstens 10 uur per jaar bijgeschoold!

Uitgekiende
marketing

De lokale immomakelaar staat niet alleen in voor het voorbereiden van het dossier, de bezoekregeling, maar verzorgt eveneens een uitgekiende verkoopstrategie en marketing campagne.

Huis verkopen
zonder risico

Met onze geselecteerde vastgoedmakelaars neem je geen enkel risico! Alle transacties worden geregeld op het no cure no pay principe: geen verkoop = geen commissie.

Goede raad: stel je huis, appartement of villa te koop na het vergelijken van verschillende immo kantoren uit je eigen buurt
Ga voor het beste resultaat

Tastbare resultaten

Weet je dat er in de meeste streken 80% verkocht wordt via een professionele vastgoedmakelaar?

Door vanaf het begin te kiezen voor een professionele begeleiding garandeer je jezelf het beste resultaat.

0
op 5

Wat de klanten zeggen

4.9
4.9/5

Super reactief

In no time hadden wij de juiste klik. Reeds aan de telefoon hadden wij een goed gevoel met Kevin. Uiteraard was onze keuze snel gemaakt! En de gemaakte beloftes werden in een mum van tijd bewaarheid!

Peter G.
4,6
4.6/5

Immokantoorvergelijken is de beste keuze

Wij zagen het bos door de bomen niet. Na met 4 immomakelaars afgesproken te hebben stelden we vast dat onze vraagprijs net boven de markt lag.

Na overleg met mijn man besloten we om te verkopen via een aangeboden biedsysteem. Het bleek de juiste keuze, de verkoop werd afgerond in 5 weken en de prijs lag boven onze verwachtingen.

Rita P.
4.8
4.8/5

Met een vastgoedkantoor werken bleek uiteindelijk een schot in de roos

Teneinde wat te besparen dachten wij eerst zonder immokantoor te werken. Na wat vruchteloos geprobeerd te hebben besloten we professionele bijstand in te schakelen.

Mede dankzij een complete (gratis) remake van ons huis werd het verkocht aan onze vraagprijs. Dank u Wout voor de geleverde prestatie!

Marc V.d.v.