Wat ik voor u doe

Diensten

John Huys vastgoedmakelaar
Hoe kan ik je helpen?

Wat ik doe

Met jarenlange ervaring in de juridische- en vastgoedsector stel ik mijn opgedane ervaring ten dienste van jou: de eigenaar. Ik onderhandelde de beste voorwaarden bij de lokale vastgoedmakelaars in je buurt!

John Huys
Schatting van woningen

Studies & ervaringen hebben aangetoond dat de door verschillende partijen geschatte waarde soms sterk uit elkaar kan liggen: door te vergelijken kan u zich een correct beeld vormen van de markt.

Objectief advies

De door mij voorgestelde partijen worden aan de hand van objectieve criteria geselecteerd & zijn 100% onafhankelijk van elkaar.

Schatting van jouw eigendom

Geraak je er absoluut niet uit wat de juiste waarde is van jouw woning, appartement of bouwgrond. Maak gebruik van de online schatting tool.

Attesten

Ben je op zoek naar de juiste attesten voor jouw woning? Conformiteit electriciteit, conformiteit gas, EPC woning, stedenbouwkundige vragenlijst, enzoverder. Vraag hier aan aan de beste prijs

Beheer
Syndic

De syndicus van je gebouw is een sleutelfiguur binnen het beheer van een Vereniging van Mede-eigenaren. Met bijna 1.5 miljoen appartementen in België is het soms moeilijk een degelijke en betaalbare Syndicus te vinden. Zoek hier een beheerder voor jouw appartement

Opkoper
van gebouwen

Wens je jouw eigendom snel te verkopen aan een correcte marktwaarde?
Dan kan je overwegen om beroep te doen op een opkoper van eigendommen. Vind hier iemand die direct je huis kan kopen.

Asbestinventaris

Vanaf november 2022 wordt de asbestinventaris verplicht in Vlaanderen bij elke verkoop van een residentieel woonhuis gebouwd vóór 2001. Vind hier je asbest inventaris deskundige in je buurt.